vrijdag 11 januari 2013

Vraagje?

 
 
Beste bloggers,
 
Kan iemand mij vertellen waarom ik momenteel geen foto's kan uploaden?
 
Verneem graag jullie tips en/of reacties.
 
Fijne dag,
groet Marianne

6 opmerkingen:

Judith Diepenbroek zei

Ik had precies hetzelfde probleem en ik heb het bij meerdere mensen gelezen. Ik heb een nieuwe internet explorer gedownload en toen was het probleem opgelost. Je kunt ook Google chroom erop zetten. Dit moet de oplossing zijn. Veel succes!
Groetjes Judith van Zo gezellig brocant

Tanja (Homemade Moments) zei

Hallo Marianne, ik denk dat je werkt/blog met Internet Explorer? Download Mozilla Firefox, dan kun je via Mozilla gaan internetten en dan is denk ik je probleem opgelost.
Kijk waar gaat het om Blogger is gratis maar wel van Google dus wil google graag dat jij google chrome of google gebruikt dan krijg je dit soort dingen. Misschien kun je picasa ook gaan gebruiken voor het uploaden van je foto's dat gaat gewoon goed want dat is ook van Google.

Succes
Liefs
Tanja

cindy 'wonenmeteenhart" zei

KLOPT HAD IK OOK INDERDAAD IK HEB GOOGLE CHROME GEDAAN EN TOEN LUKTE HET WEER EN JE ME COMPUTER WERKT OOK WEER SNELLER

SUCCES

Anita r zei

Hoi Marianne.
Heel veel bloggers hebben er last van.
Ook ik heb er last van maar doe het nu via Google Chrome.
Gaat ook sneller.

gr. anita

Des guirlandes zei

Klopt, ik had hetzelfde. Nu maak ik mijn blogberichten onder google chrome. Puur alleen om foto's te kunnenn plaatsen. Voor de rest kom ik nooit op Google Chrome. Blogs bekijken en opmerkingen plaatsen en lekker surfen op het net doe ik gewoon nog steeds met internet explorer, vind ik gemakkelijker, ben ik gewend.

Linda zei

Misschien overbodig om nog te schrijven, maar ik had ook problemen met uploaden en de vertaler, maar ik blog nu via Google Chrome en deze problemen zijn opgelost! Succes!
Lieve groet, Linda