zondag 10 juni 2012

"Slakkenpost"

Na een drukke week, met donderdavond de ShoppingNight, kreeg ik afgelopen vrijdag bezoek van Jolanda van het blog Franse Lelie en Lia House of Seasons
Jolanda was al eerder in de oude winkel bij me geweest en kon ik van mijn Blogmeeting van vorig jaar. Het was erg gezellig, maar ik heb helaas geen foto's gemaakt. Onder het theedrinken en bijkletsen moesten de klanten natuurlijk wel gewoon geholpen worden. Maar niet getreurd de beide dames hebben heel veel foto's gemaakt. Ze bleven plaatjes schieten, vooral Jolanda is echt een fotofanaat. Geweldig om te zien hoe gepassioneerd ze hier mee bezig is. Mocht je eens foto's willen laten maken schroom niet om haar te benaderen. Ze is echt te gek! Ik voel me ontzettend vereerd met de prachtige blogposten aandacht voor mijn winkel.Lieve Jolanda en Lia reuze bedankt voor de mooie plaatjes en aandacht voor mijn domeintje.
Zijn jullie benieuwd naar de foto's klik dan even op hun blognamen voor een link naar de blogs.
-----------------

Ik moet toegeven dat ik na deze drukke week van vroeg opstaan, inkopen, restylen en voorbereidingen voor het ShoppingNight evenement echt wel even moe was.
Zondag had ik mezelf dus een rustdag beloofd...nou ja rustdag...ik kan natuurlijk nooit echt stilzitten en besloot al vroeg de tuin in te gaan. Het zonnetje scheen heerlijk dus ik besloot het er van te nemen. De klimhortensia  en Weigelia staan nu volop in bloei. Dat levert altijd weer prachtige beelden op.


Door de hele tuin heb ik bakken gevuld met heerlijk ruikende petunia's.In de tuin is altijd iets te zien, als je er tenminste oog voor hebt.
Nou mijn oog viel op iets heel kleins, maar ik vind het zo mooi!
Ben er bij gaan zitten en toen mijn zoon naar buiten kwam zei hij: Mam wat ben je aan het doen?
Oh, je bent ook een echte tuingek! Ja, ik kon het niet weerstaan en wil jullie de volgende beelden niet onthouden.
"Een lange weg te gaan.....maar dan heb je wel wat"!Wellicht iets te veel slak van 't goede, maar ik kan hier gewoon erg van genieten. Zo iets kleins en puur natuur. Wij gaan voor ons eten naar de supermarkt, een slak moet er eerst een lange weg voor afleggen. Ik vind het fascinerend om te aanschouwen. Goh, wat is de natuur toch mooi.
--------------

Morgen weer wat brocante nieuws!

Voor nu lekker slapen en morgen gezond weer op.

warme groet,
Marianne

8 opmerkingen:

MARIANNE zei

Krijg je de mooie foto's die ze gemaakt heeft in de winkel, ook nog doorgestuurd?? Dan kunnen wij ze ook zien...ben benieuwd!
Mooie foto's heb je vandaag in je tuin gemaakt...maar die van de slak zijn echt heel geweldig...daar heb je wel lang voor bij moeten zitten zeker hé...maar inderdaad de moeite waard...en ja, de natuur is wonderlijk mooi...voor wie het zien wil!!

Welterusten...en morgen gezond weer op! GroetjesMarianne.

Dani zei

Leuk dat het zo gezellig was!
En wat een geweldige "actie foto's" van de slak! Toch knap wat ze allemaal kunnen zo zonder armpjes en beentjes.
Groetjes
Dani

Sjonke's Kronkels zei

Gezellig, zo' ontmoeting met blogburen.
Mooie foto's van de slak. Toch heb ik ze liever niet in mijn tuin. Meestal verwijder ik ze en gaan ze linea recta in een grote groene bak bij de aardappelschillen en tuinafval.....ahum (kliko dus)
Groetjes en fijne dag,
Marion

Room Seventeen zei

Wat een leuke foto's van je winkel, en wat een prachtig ladenkastje zag ik staan!
En de foto's van het slakje, ook mooi, je hebt wel geduld hoor ;-)

Tamar zei

wat een leuke slakkenpost mMar met prachtige foto's!!

liefs

Anoniem zei

Fijn dat je zulke goede dagen hebt gehad in de winkel. Ik heb al genoten van de foto's van Jolanda.
Wat een halsbrekende toeren kan de slak zich veroorloven. Het zijn prachtige foto's.

Lieve groet,
Gerry

Colin zei

Die slak houdt wel van een uitdaging! En typte het al bij Lia; zo leuk blogjes van de ene winkelmevrouw over de andere. Groetjes Colin

House of Seasons zei

Marianne, wat een leuke post, die slak paste wel bij het tempo wat jij eigenlijk zondag nodig had!!!!
Wat een aktie had jij achter de rug!
Dan is het wel lekker om even een slakkegangetje te hebben....
En dan ook ons nog de hele middag op de thee, na zo'n winkelmarathon.....
WAT was het gezellig!
En wat een sfeertje heb je in je winkel, ik heb genoten en kijk nu met nog meer plezier naar je blog, dat nu helemaal voor mij tot leven komt nu ik je winkel in het echt heb gezien!
Fijne week,
Liefs
Lia