dinsdag 4 november 2014

Groenworkshops



Back where I started........

Ervaring genoeg, maar na de verhuizing naar de Schagchelstraat ontbrak het vaak aan tijd. Een groter en ander winkelpand betekent automatisch meer werk, meer expertise naar nog meer leuke artikelen en verder werken aan de naamsbekendheid van Verrassend Goed! , op een nieuwe plek in de binnenstad van Haarlem. 

Inmiddels bijna 3 jaar verder, loopt de winkel goed en worden we door heel veel lieve klanten gevonden. Het assortiment is aardig uitgebreid, dus komt er nu wat meer ruimte voor nieuwe dingen.

Een echte ondernemer is altijd bezig en staat immers nooit stil.

Het leek me leuk om weer eens wat workshops te gaan geven. Dus op veler verzoek start ik deze maand met een aantal ochtendworkshops. Vanuit de winkel in Haarlem, verzorg ik dan tijdens winkelopeningstijden een leuke kerstworkshop. Je kunt kiezen uit één van de 4 workshoponderdelen en geeft bij opgave jouw keuze aan me door. Ik zorg voor veilingvers groen, genoeg decoratiematerialen, koffie/thee en wat lekkers. 
 Ik heb inmiddels een programma met data, prijzen en informatie in de webwinkel geplaatst.

Dus heb je interesse in een leuke kerstworkshop, geef je dan via de webwinkel op.

warme groet,
Marianne


1 opmerking:

La Blomst-Living zei

Ha Marianne, gezellig dat je weer een berichtje hebt geplaatst! Ik wil graag meer uren in een dag; dat lijkt me helemaal welkom, wanneer je een eigen winkel hebt! Leuk dat je weer groenworkshops gaat geven.
Mijn kast is geslaagd met de verf van JDL hoor (zie mijn vorige bericht)!
Liefs, Linda